Vakantieopvang

Vakantieopvang

In Nina's opvang kan je je huisdier in veilige handen achterlaten. Dierenwelzijn staat er centraal: elk dier krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Extra aandacht gaat naar geadopteerde en buitenlandse honden. Vaak hebben zij extra bagage die ze meesleuren. Ik heb ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd met zulke honden en weet perfect hoe je hun signalen moet interpreteren. Jouw dier wordt opgevangen in een huiselijke sfeer tussen andere sociale dieren.

vakantieopvang

Enkele voorwaarden

Kennismaking

Kennismaking

Vakantieopvang kan het hele jaar door, alsook dagopvang. Snel reserveren is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt en zeer snel ingenomen. Er volgt steeds vooraf een kennismaking tussen ons en je hond.

Beschikbaarheid, prijzen en meer info via telefonisch contact of email. Wij bieden daarnaast ook vakantieopvang aan voor knaagdieren: konijnen, cavia's, hamsters, .. Deze dieren komen niet in contact met de honden, ze hebben hun eigen kamer met speelren.

kennismaking

Wij beschikken over een quarantaine kamer voor zieke knaagdieren en hebben de meest courante medicatie ter beschikking.

Uitlaat

Uitlaat

Elke middag kan ik bij je langskomen om de honden uit te laten, te knuffelen met de katten, de konijntjes een stukje witloof geven.

Om de mogelijkheden te bespreken kan je best even persoonlijk contact opnemen. Enkel voor mensen die in de regio wonen van Galmaarden-Geraardsbergen-Ninove.

uitlaat

Voor alle bijkomende vragen kan je me steeds contacteren via het contactformulier.

Benieuwd naar wie ik ben?

Opvang Nina